Sabtu, 24 Julai 2010

siapakah artis itu?????

artis mana kah ini??
artis??sape artis dyan oi??
dyan jumpe artis ke??
sape artis tu??
berlakon cite ape???
no..no..no...
lom terkenal sangat pun artis ni....
masih baru lagi....(debush..)
hahaha.....sebenarnye dyan xde idea nak cerita panjang2 korang tgk jelah ea gambar2 artis ni....
dan jangan lupe utk komen.....


ini lah hero nya.....
~mohd idris bin darnisal~
ini pula heroin nya...
~diyan wahyuni binti surya dharma~

gelakkan ape tu???
senyuman antara 1 sama lain.....

manja itu wajib....
bersandar di bahu yang tersayang....
di sebalik cahaya matahari ada sepasang kekasih....

sorry ni bln pose yang sebenar ok....
mase ni photografer suh pandang each other tp ktorg x leh nak wat sbb asik tergelak je....


sambung cerita kat enrty yang lain ea.....
dah x de idea nak wat ayat ni......
punye susah nak upload gmbr2 ni.......
dr tengah hari sampai la malam bru leh upload.....
k see uola kat enrty lain k.....

 

2 ulasan:

NadNod berkata...

suka yang sunset tu :D

JULYA berkata...

sunset tu lawwa la dyan...kat mane lokasi ni