Khamis, 1 Julai 2010

~henna~

zaman sekarang ni dah agak maju kan...kalau dulu2 orangnak kawen just pakai inai kat kuku tangan n kuku kaki je kan... ala yg dorg balut kuku tu la nak ckp cmne ea...faham2 sendiri la ea....di sebabkan sekarang dah tren pakai henna yang ukir2 kattangan tu x kan dyan nak ketinggalan lak kan..sedagkan mase tunang je dah pakai henna x kan nak kawen ni x pakai henna...ooohhh tidak...x nak...eh bkn x nak...nak sgt2 pakai henna tu....tp x nak yang ukiran die serabot n sampai tgk pun naik geli...yg biase2 je n simple but nice.....
pitcas di curi dr pakcik google...




4 ulasan:

Atiqah Adnan berkata...

cantik tapi akak suka simple je..
yang penting kuku merah dengan inai..
like it!!!

AngahSayang2314 berkata...

kalau angah masa kawen dulu suka yg simple jer tapi yg pentik ikut kata hati tau

JULYA berkata...

yang penting tahan dyan..yg bnyk aku tgk baru dua hari pakai esoknye dah pudar

dyansayangidris berkata...

atiqah adnan ~ yup simple n nice...i like too....

angah ~ ok2..mmg ikut kata ati pun...klo dgr ckp org nti mcm2 idea yg kuar...

juju ~ aah kan ju..x nak la nti baru je shari dua dh pudar....tp mase dyan tunang aritu tahan gak la hmpir seminggu....klo juju nak pakai dtg la umah nti ea..sehari sebelum nikah....