Jumaat, 23 Julai 2010

alhamdulillah.....

alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi.....
wah tetibe je dyan ucap syukur.....
ye syukur sebab hari ni dah setel 1 keje a.k.a hal kawen....
apakah itu???
mcm ni sume,,dyan x keje hari coz dyan g setelkan hal kawen....
dyan dah selesai wat HIV TEST.....
alahamdulillah.....keputusan nye negatif.....
huhuhu....k nak story morry ckit psl g wat test td....
pagi2 lagi dah bangun n bersiap.....
then bgtau kat bunda yang dyan x keje n nak g wat ujian saringan HIV...
then bunda ckp,,"x yah g klinik kerajaan paroi sbn kite duk area snwg,g je klinik kerajaan senawang je..."
so dyan pun ckp "ok..anak g yang senanawang..." (anak ialah panggilan dyan kat umah...)
so gerak la g cr klinik kerajaan kat senanwang tu....
1st time pegi tau....
so sampai je parking kete n masuk la dalam...
tp lom sempat masuk lagi dah nmpk 1 nota yang tertulis mcm ni....
"UJIAN SARINGAN HIV"
ISNIN-KHAMIS
2-4 PETANG
so ape leh buat...kena sabar je lah kan....
tp tefikir x salah pun cube nasib kat klinik kerajaan paroi.....
so dyan g la klinik paroi tu...
sampai je trus dyan paking kete n tanye kat kaunter pertanyaan....
alhamdulillah kat sni leh wat x de hari2 tertentu mcm kar senawang td....
ok kite isi borang....
omaigod soklan2 kat borang ni....
sume nye saya x pernah lakukan ok....
saya masih suci lagi.....
huhuhu......
auw...auw....auw.....
ok kite tungg giliran,,dan bile dah sampai giliran dyan masuk 1 bilik tu dan borak2 skit ngan nurse tu n terus cucuk jari manis ku...
.rase nak je jilat skit darah tu nak tau manis ke x ok coz orang ckp mase bertunang ialah darah manis....huhuhu....
hahaha.....tunggu dalam 15 minit keputusan akan keluar....
15 minit kemudian.....
name dyan kena panggil n masuk bilik td....
ok result nye negatif.....
lega hati....yahoooooooo........
leh kawen..... (debush.....)
sebelum keluar nurse tu tanye bile langsung n jgn luoe bg bunge telur kat sini ye.....
ok akk ok...nanti saya hantar bunge telur ea.....
ok lah rase nye sampai sini dlu la ea coz dyan nak bersiap nak g shoot jap lg....
cuaca elok ni.....
see u all soon......

2 ulasan:

AngahSayang2314 berkata...

syabas... its done

zieqa berkata...

ehek2..ske nye tgk org kawen...hehehe..sweettttttt...by the wat,do gimme some fedback(ni ayat kakak)..nk purpose kamu jaik folower yang ke 3..cian kan(uuuuu)
ilovehoneypanda.blogspot.com