Khamis, 29 Julai 2010

no title part 4

salam ouls....
amacam ngan gambar2 pre wedding dyan tu??
ok x?? sweet x?? romantika de amor x??
ramai yang suke kat gambar2 tu....
happy n nak senyum je bile tgk gambar2 tu....
owh ye dan x kurang juga ade yang jeles akan gambar2 dyan n enchek tunang.....
tu baru ckit,,ade lg gmbr2 kat enchek photografer dyan...
pose yang perh x tau la nak ckp....
tp x nak la upload kat belog mahupun kat fb...
nanti tmbh jeles orang....
hahaha......
tapi rase best lak bile orang jeles....
ok la just nak share tu je....
i love my fiance @ hubby so much.....



5 ulasan:

b.E.L.L.e berkata...

luv u too, dyan..bior je org nak jeles. kasi jeles lg dyan.. :p

dyansayangidris berkata...

thanks bain..
aah nak bg jeles lg la pas ni....
biar die....
janji dyan puas ati....

AngahSayang2314 berkata...

ehem...2 oo nak bagi org jeles yerrr.. angah sokomg2

lain kali cakap la.. kau ada ke??

JULYA berkata...

upload jelah...kasi kitorg yang tak jeles ni tgk.hehe

dyansayangidris berkata...

angah ~ ye lah dyan upload bkn tok jeles2 kan org..dyan upload sbb dyan suke..huhu..aah kan..kau ade ke??ko x de ko duk sane diam2 ea...

jujue ~ tunggu....dyan akan upload punye nti...geram gak kdg2 tu..parent sume x kisah die lak yang nk lebih2....huhuhu.....