Khamis, 22 Julai 2010

alangkah indah nya kalau ....................................

alangkah indah nya kalau.................
kalau ape dyan oi???
langkah indah nye kalau jadi pegi shoot tok pre wedding......
tengok lah cuaca.....
matahari yang terik.......
awan yang berarak cantik.....
mood dyan dah ok......
tp kenapa x pegi????
susah nak cakap....................
tp ape yang dyan tau dyan kena sabar tunggu dan tunggu................
korang sume tau x???
kalau boleh dyan nak setelkan shooting ni.....
sebab nye.....sebab nye......
lepas setel kej2 org hal kawen yang kena wat di luar rumah.....
dyan nak setelkan keje2 kawen kat rumah plak.....
contoh nye.....
wat bunga pahar.....
door gift tag.....
jahit manik baju sanding.....
wat guest book.....
kira nya kej2 yang duk umah.....
yang x pyah nak g keluar sume......
tp apakan daya......
korang tengok lah gambar yang sempat dyan snap......
lokasi : depan opis...
masa : 1-2 tengah hari.....
tarikh : 21 julai 2010

2 ulasan:

AngahSayang2314 berkata...

wah dah aura nak kawen yer tak sabar2 la nie hehehe

dyansayangidris berkata...

aura gitu....haha....