Jumaat, 30 Julai 2010

fuh....selamat klo tidak.....

dr tajuk je kompom sume leh bygkan sesuatu yg buruk akan berlaku if dyan terus kan...
btol x?? sile angkat ibu jari kaki klo anda sokong....
huhu....nak tau cite nye..meh dyan cite,dyan mmg nak share ngan ouls....
td dyan g lunch ngan kawan mase sekolah menegah dulu....
kitorg x try lg GCB yg heboh di perkatakan sangat sedap tu....
ok x mo cite psl makan.....
dyan nak skip cite je ni....
pas makan x tau nak g mane,al-maklum la hr jumaat kan rehat lama,so leh la merayau dulu...
so dyan ajak la kawan dyan tu g 1 spa ni...
semalam (30 julai 2010) dyanade terbace kat 1 pamplet tu mengenai spa tu la ea...
yang pasti bkn SPA Q ok..
so g la spa tu...sampai2 je tengok kedai tu x buka,dyan pun kol la kan sbb nye rase x sedap ati la kat kawan dyan td coz dah iye2 ajak die n kedai tutup lak...
so org kedai tu a.k.a toke kedai tu ckp lg 2minit die sampai so ktorg pun tunggu la....
btol la 2 minit die sampai n terus buka kedai...
omaigoat......make up die sangat2 'cantik'...
tp sbr kanje hati ni sbb niat just nak bertanyekan tentang pakej yang ade..
so die ajak masuk dan kami pun masuk kedai tu...
erm keadaan kedai ok2 je..biase2 je..x lah terlalu gah sgt...
yang buke pintu tu kire nye pekeje k...
tanye punye tanye borak punye borak masuk lg sorang ppuan....
pergh.....punye 'lawa' make up die....
ala2 atris gitu....(sile jgn tukar ejaan atris itu ok...)
still sabar kan hati ni...
tanye ngan ppuan kedua tu...then die bg name card die....
dlm name card tu ade tulis semua perkhidmatan yg di sedia kan....
~lulur
~jakuzi
~spa
~mandi herba
~gangguan/saka

bile terbace yang last skali tu hati ni dah x leh sabar dah...
igt kan dyan je yang terasa rupe nye kwn dyan pun perasan gak bende tu...
so ape lg nak keluar cpt dr kedai tu n bgtau akan kol klo nak dtg or ape2...
so cepat2 keluar n masuk kete terus rase nak jerit....
x nak g sane lagi....takut sgt2...toke kedai tu mcm ade 'pakai' je....
so kena cr spa yang lain...insyaALLAH masih sempat lagi......

ok sekian...



2 ulasan:

AngahSayang2314 berkata...

sabar jer la yer dapat gak selesaikan semuanya tue nanti

b.E.L.L.e berkata...

diyan..kedai yg mane 1 nie?kt dlm jj ker?yg kt belah ats tu ek?