Khamis, 28 Januari 2010

~ design 4 nikah n sanding ~

thansk to kak are atau name sebenarnye ialah annur rawihah bte azizan farizan (siap name penuh lagi tau....) best kan name kak are ni...owh ye mesti tertanye2 sape kak are ni btol x??? k la dyan kenal ngan kak are ni mase study kat poli dlu..politeknik pasir gudang ( byk pun pasir kat gudang tu....) kak are ni dlu amik kos fesyen...kak ni orang trnganu...mase raye kak are penah jahitkan baju kebaya dyan (mase tu slim agi la tu tempah bju kebaya ok...) so die sebabkan ade kakak yang ade kepandaian bab2 fesyen2 ni dyan pun minta kak are wat kan design baju nikah n sanding nti....sangat2 teruja n gembira x terkata bile kak are sudi wat kan design ikut yang dyan inginkan tu....thnaks a lot kak....dyan suke sgt2 design tu...kak are x minta ape2 bayaran pun psl design ni....tolong adik2 kate nye....tp make sure akk datang mase wedding dyan nti k....x sabar ni kak nak pakai baju dr design akk....baju tu nti dyan akan tempah kat jakarta....nape x tempah kat kak are???bkn x nak tempah tp di sebab kan kak are dh mule kerja,so mase die sgt2 la sesuai untuk jahit baju tu ok....lg pun kak are x kisah...kan kak...kan.....huhuhu......







p/s : sorry....mmg pitcha design baju tu dyan x post kat entry kali ni k...biar sume org tertunggu2......

3 ulasan:

ladybirdsgtcute berkata...

ishk.. can't wait to see ur "baju Nikah n sanding" la.. hehehhe.. ;) mesti cantik kan..

dyansayangidris berkata...

cantik sgt2 n design tu btol2 mcm yg dyan nak...now nak tgu design baju abg lak....then bln 3 nak g jakarta n jahut sana...dah xsabar ni nak wat siap2 sume tu....

mard_know berkata...

aduh jgn lupe jemput same ini budak hensem ye kakak...