Rabu, 13 Januari 2010

~theme wedding~

sejak dah tau pasal tarikh wedding ni hati mr n mrs idris berbunga2.....
klu leh tiap2 hari nak jumpe n nak borak pasal hal kawen....
tp apa kan daya,masing2 ada kerja yang perlu di siapkan....

omg...!!!!

ni yang wat x sabar ni.... so last week mase g dating ngan encik tunang kiteorang pun diskas2 pasal brg2 kawen..nak tema ape..nak ini nak itu,macam2 btol la....huhuhu.....

encik tunang nak tema nikah krim n sanding putih.... (argh tidak..dyan x nak..dyan x nak...tolong..tolong.......)

so kite orang pun gaduh2 manje2 la kejap.....n encik tunang pun sanggup mengalah demi insan tersayang ni kan...die ckp nikah tema putih n bersanding dyan yang pilih tema....thanks so much abang.... (peluk cium tok abg....ops....blom muhrim x leh pegang2.... :-p )

so tema nye ade seperti berikut.....hope dapat lah keseluruhan barang2 yang berkaitan dengan wedding tu dengan tema ni k.....

tema nye ialah......

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

....turquoise....
(pitcha ni hasil pencarian dr google)

(ade sape2 yang nak kutuk kaler ni??kutuk la...)
(so korang x pyh teruskan bace blog dyan n x pyh nak ambik tau psl preparation wedding k.....)
(wedding dyan,dyan punye suke la.....)
tengok pitcha laut ni kan seakan2 tema yg dyan pilih....
tenang je tengok...aman..damai....

2 ulasan:

arezura berkata...

tema weeding yan same tema ngan tema nikah akk...

bELLe berkata...

chantek kaler...kite suke..sweet.. =)