Rabu, 20 Januari 2010

~ tia amelia ~


wah name produk baru nampak.....mesti korang nak ckp mcm tu kan bile korang penah terbace pasal produk muka shadira yang penah dyan pakai dlu...nape tukar ngan tia ni lak??no2....bkn sebab suke akan name "tia amelia" tu ok...sbb shadira yang dyan pakai tu x sesuai....makin naik jerawat kat muka ni....so sebelum jerawat tu tambah teruk n muka x cantik mase wedding nti cepat2 lah bertukar ke produk lain..dr hasil kajian ( cewahh...ayat x leh blah.....) dyan tanye kat kedai yang jual tu la psl produk ni...so bile dah tau skit sbanyak dyan pun try la....harap2 kali ni ok n sesuai ngan muka...encik bakal hubby pun risau gak mase jerawat naik bile pakai shadira tu....
"ok abg,B dh tukar produk lain...hope berkesan la produk ni....klo B cantik pun tok abg gak nti....."

3 ulasan:

MISKOMET berkata...

dyan...ninie pn pki tia amelia...dulu pki shadira gk..mmg mkin truk..skang gne tia da ok da...no more jrawat...juz parut je...
btw,thanks jd follower...ehehe

dyansayangidris berkata...

ninie ~ hope tia ni ok la...kang muke teruk lak mase sanding...huhuhu xmo..xmo...

welcome n tq jgak coz follow dyan...
tp jgn bosan tau coz cite skung sume psl wedding....

MISKOMET berkata...

uhu..tuhla...arap2 ok..doa byk2...ehehe...
ala...xpe...da nk kawin..kompem la cte psl kawin kn...ehehe...:p