Jumaat, 15 Januari 2010

sape nak ikut dyan angkat ibu jari kaki.....

mesti korang tertanye2 mane dyan nak g kan???
tak pyah la bisik2...
terus je tanye depan2 dyan ni...
huhuhu....
insyaALLAH dyan n family nak g jakarta bln march ni...
ape???
encik bakal hubby ikut ke x??erm sedih la klo nak jawab :-(
encik bakal hubby x ikut coz ade keje lain yang die kena siap kan....
"its ok abg....B faham abg bz dgn keje,then nak kumpul duit coz nak kawen ngan B...huhuhu....
ape2 pun igt kat B k nti..still msg2 n kolling2 tau...
nti B belikan abg macam2 k...
mcm slalu la klo B g indo mesti B beli mcm2 hadiah tok abg kan....."
ops...dh melalut plak dyan ni....k back to the topik....
nape dyan nak g jakarta ea?? sbnrnye bln 3 nanti dyan nye cousin nak kawen....
so nak g hadirkan diri la kire nye ke wedding day die....(ni lah bakal pengantin nye...pitcha ni dyan curik dr fb die...)
dah dekat 3 tahun dyan tak g jalan2 kat indo...rindu sangat2 suasana kat sane..shoping...makan2....(still kena diet ok dyan....)
owh ye....ape kata orang smbil myelam minum air??? haha.....
dyan g sane ade dua niat k...1st nak datang wedding cousin.. 2nd nak beli barang2 tok wedding dyan lak.....ape yang dyan nak beli??
tgu la next entry k dyan akan list kan barang2 yang dyan nak beli kat sane nti......
kire nye nanti last dyan g indo sebagai seorang bujang....
may be next trip sebagai wife n mummy plak.....
insyaALLAH......
so skung nak survey2 harga tiket flight airasia....
hope murah la.....

1 ulasan:

ladybirdsgtcute berkata...

aarrgghh.. nak ikut.. nak ikut.. hahahha ;)) murah tak nak g jakarta. Aper yg best eh kt sna? Ingat nak g sana tp tak tau tmpt mna yg best, tkt g slh tmpt plak.. huhuhuuh..