Rabu, 27 Januari 2010

~ sepetang d nilai 3 ~

kalo sebut je nilai 3 mesti sume orang tau kan....tulah tempat or pusat (bkn pusat kat perot ok...) membeli belah yang murah2...kat nilai 3 ni ade jual macam2 kecuali jual anak..jual suami atau pun isteri...harap maklum ye...hahaha...k back to my story....kat nilai 3 ni ade jual kain langsir..kain wat baju...jual karpet.....jual aksesori kete..jual barang2 kahwin....kedai makan pun ade gak..ape lg ea....klo nak tau lebih lanjut,sile lah g sendiri k....

so semalam dyan n parent g nilai 3....bunda nak beli kain tok wat cadar kawen nti.... *wink..wink.... (teruja sekejap....) then mak cik dyan pun ikut gak smlm...kitong g 2 kete...dia nak cari karpet tok umah baru die...no no no...bkn umah baru beli...umah die ngah di renovation skung so nak cr karpet la tok rumah bile dh siap renovation nti....
so sedang dorang sume cari2 karpet dyan n cousin2 bergambar2 mcm kedai karpet tu kiteorg yang punye....hahaha.... ops.....!!!!! cousin dyan yang kecik2 ok.....


lets see the pitcha guys....
sebelum gerak ke nilai nurien nak bersnap2 plak....
(kat luar rumah diyan)

kilang karpet terbesar kat nilai.....
orang ckp murah tp x pun.....
sandal sape paling mahal????

ni nurul irma.....
die pun ade blog so follow2 la die nye blog ea
http//mynameisnurulirma.blogspot.com
sweet x pitcha dyan ni???
macam ibu dan anak kan???
gediks kan nurien nye pitcha ni......
nurien wif rania.....
sesi perbincangan pasal karpet.......
time nak balik dah..tp singgah kat pasar malam taman semarak....
makan2 n soping2 tudung.....
gambar kat pasar malam tu xde coz x sempat nak snap.....

1 ulasan:

~irMa~ berkata...

hohoh..promote lg tuh!
thanx sis dyan! ;)