Isnin, 11 Januari 2010

akhirnye.....

best gile bile salah 1 dr barang2 yang harus ade b4 kawen dh terbeli..tp barang ni x de kena mengena ngan wedding day ok....ianya sejenis kamera...hahaha.....nape nak kamera???yang lame dah rosak..so nak dpt kan yang baru...nanti nak g honey moon senang...wlaupun encik bakal husband ade kamera gak,x salah kan nak mgumpul harta...ahaks....ayat x leh blah.....so ni lah kamera yang telah pun dyan beli.....


kalau lah mase beli tu ade kaler pink ni dah kompom dyan ambik pink tp x de..yang ade silver n hitam je...so amik hitam...


casing dapat free..casing nye kaler pink....
ok la gak dr x de pink....
lebih kurang mcm ni la casing nye....(sejak bile dyan suke pink???tanye diri sendiri....)

1 ulasan:

bELLe berkata...

chantek!!!
bape rm tuh dyan???
kite pon tgh hunt for camera gak nih...huhu