Jumaat, 4 Jun 2010

~6 jun 2010~

fuh agak lama juga dyan x hapdet blog kan...x pe xpe..rase nye blom ade sawang mawang lagi....lately ni agak bz dengan majlis kenduri kawen kawan2 (kena attend majlis2 kawen ok skung ni kang org x dtg lak kawen kite....) ok lah x mo bebel panjang2..kite terus ke isi penting.... macam wat karangan lak... enuff dyan..merapu ape ni....
ok la to my al readers (ade ke??) 6 jun 2010 ni adalah hari ulang tahun perkahwinan kelahiran enchek tunang...ianya jatuh pada hari ahad...sangat2 teruja plak tahun ni nak celebrate...mane x nye..1st time celebrate bday as fiance... auuww.....debush...gediks plak.... tp btol ape..last year x la sambut sgt just bg hadiah n wish je..tahun ni mgkin akan ade dinner bersama kot....tp bukan pada hari ahad bersamaan 6 jun ok....ahad ni dyan kena g jaybee,kakak dewi kawen kirenye ni menghantar ke pihak lelaki la...and enchek tunang pun dah awal2 bgtau yg die sibuk hr ahad ni... (sian nye mase bday pun busy kan...) x pe....x pe....x salah pun klo belated pun kan......ade kitorang kesah?? hikhikhik....
tahun ni punye hadiah ialah.... uiks...mane leh bagi tahu...rahsia....tp kompom hadiah terbaek tok enchek tunang.....semalam dah g beli pun hadiah tu  n lik keje terus balut cantik2...owh ye korang nak tau x dyan beli kad bday ape tok die... dyan beli kad "happy birthday to husband" boleh kan??alahai lg 3 bln mcm tu je nk jd hubby so kire halal la ea...hahaha....k lets c da pictha....


ni lah kad nye....
ni lak bahan2 untuk membalut.....

taraaa......
dah siap pun di balut....
hope enchek tunang suke hadiah tahun ni......





p/s :- hope enchek tunang x lupe beday puan tunang tahun ni....nak hadiah yg best2 tau...



1 ulasan:

b.E.L.L.e berkata...

hehe.sile sampaikan wish saye kepada en.tunang yer. diyan bagi ape tuh?share la sikit.ngeee~~