Khamis, 27 Mei 2010

~sile ikut jalan ni ye~

adakah blog dyan sudah bersawang??oh tidak..bru je berapa hari lepas hadpet entry kan..bese lah idea x dtg mencurah2 mcm air terjun....(sile jangan merepek ye dyan..) fuh ade lg 3 bulan lebih je dyan akan bergelar puan idris...wah puan gitu... gediks jap ea.... ok la sebenarnye dyan nak cite pasal signboard tok wedding dyan nanti...kite kena ade angan2 kan....so dyan ni mmg terkenal ngan sifat n sikap yg suke bende lain dr lain n unik....so ape lagi mulakan angan2 itu..ahaks x de lah...so meh dyan story morry ckit..selalunye sblm kite sampai kat umah org kawen ,esti ade signboard ala2 mcm kat bwh ni kan...

k lets c da pitcha....
ok yang atas ni mungkin pasangan bkn islam kot....
name pun dh tau kan...
(sweet jugakan...)
yang ni dah selalu kite nampak kan....
yang jd risau nye klo signboard ni kena hujan cmne??
fuh...kena lah berjaga2....
better laminate terus k....
erm ni kire tren baru la yg org pakai skung kan...
ala2 bunting iklan2 tu tp dijadikan penunjuk jalan.....
nice juga.....

ok balik pade cerita tadi......

so sejak kenal somebody dlm alam maya ni...dlm blog ni lah... x lah kenal tersangat2,dyan follow blog die x tau la die follow dyan ke x..itu dyan xkisah die nak follow ke x...hak masing2 kan...so dyan sangat2 suke ngan entry2 die psl diri die,pasal preparation wedding die sampai la hr ni die dh kawen...selamat pengantin baru sis....(mase ritu dh wish dah kat fb die....) ok2..back to ur title ea.....dyan sangat2 terpikat dengan signboard wedding die....rase nye bru 1st time tgk signboard yg lain dr yang lain....ape2 pun sangat suke la idea akk tiqah ni....tp x tau la jd or x ikut idea kak tiqah ni...
(dyan dh minta izin pun kat kak tiqah ni yg dyan nak copy paste idea die tok wedding dyan nanti... TQ so much sis...nti dyan jemput akk dtg wedding dyan k..... )
so korang tengok la pic signboard kak tiqah ni ea....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




cantik n sweet kan....
kak tiqah sangat kiut n suke tgk tahi lalt die tu....




erm tetibe terkuar idea lain....
klu nanti dyan tgk signboard yg ade pic dyan x berapa ok,dyan akan ganti kan or akan jdkan cazen2 dyan yg kecik2 tu jd mangsa keadaan...
hahaha...mcm mendera lak....

4 ulasan:

Atiqah Adnan berkata...

malunye dear..
huuuu~ thanks ya.. ambil je..
tapi banyak lagi blog cerita wedding inspiration yang dyan bOleh explore k..

dyansayangidris berkata...

ye tau...dyan ade gak fren kat blog ni yg nak kawen..mcm2 gak dorg nye preparation...tp akk nye sweet n nice...tu yg tiru...hope mjadi la sign board tu...n harap akk dtg wedding dyan nti...x jauh melaka n sbn...

merahjamboo berkata...

aww..bestnyaa tgok excitement tgh nak prepare utk kawen..hee..nak kawen semula dgn org sama boleyhke..hikhik

dyansayangidris berkata...

hahaha....boleh je kak pja...
tp ade lagi ke org nak dtg nti??
hahaha....mesti kelakar kanklo ade org wat mcm tu....preparation sikit2 je kak...huhunak minta pengalaman dr kakak2 yg dh tawen ni...