Khamis, 6 Mei 2010

~wedding...wedding....wedding.....~

adakah anda sume igt tajuk atas ni dyan nak story pasal wedding dyan?? oh tidak...kali ni xde kene mgena ngan wedding dyan ok...klo ade pun harap2 tahan je lah ye....huhuhu.... (try tok x sebut psl my wedding....) k lah balik pade tajuk kat atas.....sebenarnye entry kali ni dyan nak story psl wedding kawan2 dyan yg akan mengakhiri zaman bujang dorang......

k lah bakal pengantin pertama......
ni kire kawan dr kecik lagi la...adek kepada pengantin adalah sebaya dgn dyan dewi junita name adik nye n name kakak dia yngnak kawen ni desi ermaneti.....dulu umah kiteorg dkt2 je,skrg je dh agak jauh ckit...so kakak desi ni punye wedding pada akhir bulan ni kat taman dato shah bandar seremban...30 mei 2010 belah pempuan,then 6 jun 2010 belah lelaki kat johor....x sabar ni nk tgu wedding die....dyan n family akan ke johor pd 6 jun tu... (6 jun tu adalah tarikh bezday tunang tersayang..kite celebrate lmbt ckit ea syg.....) selamat pengantin baru....

pengantin ke dua.....
ni bro dyan mase kat koleh negri dlu....die nye wedding kat belah ppuan kat ipoh pada tarik 6 jun 2010..sorry banget dyan x dpt hntr ke ipoh tu..dan insyaALLAH yang kat kajang dyan akan cube dtg ok...fuh....bro bob ku mau kawen...selamat pengantin baru ye bob.....

pengantin ke tiga...
ni lah kakak dyan amse kat kolej dlu..kak zura name di beri...die nye wedding selang seminggu dr wedding my bro kat atas ni...so ngah try test nak g mane 1 ni coz die kat segamat la...ape2 pun kak..doa dyan akan mengiringi akk nye majlis nanti k....semoga kekal hingga akhir hayat..amin.....

pengantin ke empat....
kawan mase sekolah menengah dulu..name die nur izzah sakinah....tarikh wedding nye 3 julai 2010....nikah 2 julai,3 julai sanding belah pempuan n 4 julai belah lelaki....belah lelaki dyan x igt lak kat mane tp area KL kot...huhu.....so selamat pengantin baru tok izzah n pasangan.....semoga kekal ke akhir hayat....

pengantin ke lima.....
my luvely fren mase sekolah rendah dlu,nabila amin...abib nak kawen dah..x sabar nak tgu wedding abib...insyaALLAH dyan dtg nanti k...klo enchek tunang bz dyan g ngan family abg irfan k bib...abib ni kawen kat dewan majlis perbandaran seremban..tarikh nye 31 julai 2010...semoga abib dan pasangan berkekalan ke akhir hayat ok....
*abg irfan ni abg sepupu dyan yg berkawan ngan abg abib.....

pengantin ke enam......
wat amse ni lom dpt ape2 cite lagi coz rase nye x de orang yg wat kenduri kawen mase bln puasa kan?? tp awal2 bln 8 masih sempat lagi klo ade yg wat kenduri kawen kan....kite tunggu je klo ade kad jmptan ok.....

entry ni akan di update sekirangnya dyan dpt jmptan kawen dr kawan2 ok....



selamat pengantin baru wahai kawan2 ku........
semoga kekal ke akhir hayat......
dugaan dan ujian yg dtg adalah
ujian dr allah swt......
hadapi dengan tenang......
jgn cepat 'melatah'.....
buat anak cepat ok.......

1 ulasan:

b.E.L.L.e berkata...

mesti sonok kan?boley jalan2 skali.ehee~~