Selasa, 15 Jun 2010

no title part 2

ok seperti yang dyan janji kan dalam entry sebelum ni yang dyan akan hapdet blog bile idea dah ade kan..so memandangkan keje x banyak leh la perah santan idea tok entry ni.....
ok lah baju maxi dress dlm gmbr tu n sandal chezzy wedges tu adalah barang2 yang ingin di soping....huhu...mcm dh lame je x soping dyan ni....nway bkn lame x soping cume minat lak design mcm tu...padahal kat umah ade 1 lg sandal ala2 wedges gak lom pakai lg ye kawan2 sekalian....
tp di sebabkan minat yang teramat sangat dyan akan cube berusaha untuk beli x pun pujuk enchek tunang supaya belikan untuk dyan... (tp sebelom ckp kat die kompom die x bg coz die tau ade lg baju n sandal yg dyan x sempat pakai....x pe..x pe....x salah cube naseb....)
so untuk pengetahuan korang sume..dyan dah beli pun maxi dress yang ala2 dlm gmbr tu smlm...cume tinggal wedges sandal tu je lagi nak cr yg kiut miut la......huhu......





2 ulasan:

b.E.L.L.e berkata...

haha. nak ketuk en.tunang la tuh..hehe

dyansayangidris berkata...

mane ade ketuk.....x baek tau...huhuhu.....die yg suke dyan pakai dress sbnrnye...