Rabu, 30 Jun 2010

~jom kite selongkar semuanya~

holla sume....di kala mood tak berapa baik ni dyan tertarik dengan entry dr kak atiqah adnan yang kiut miut tu...errmmmmm sorry dyan x dapat nak borak macam...just nak setelkan tag ni je k...so sape2 yg singgah sile lah ambil tag ni ea...huhuhu......let see guys...

~beg gucci ku~
bersepah siot dlm tu....
wajib bawak buku kaler hijau tu coz byk bende penting dlm tu....
cemin mata vincci...
kotex stlye adalah penyelamat ketika kebanjiran kebocoran....
henpon ku adalah nyawa ke dua bagi dyan....
n73 yang dah agak lusuh tp sayang die......
SE c510 yang masih x berapa geti nak gune.....
kamera pink ku yg harus juga di bawak ke mana2 saja.....
minyak angin di perlukan si saat sakit kepala....
pendrive untuk simpan gambar2 bile memory kamera dh full....
kunci kete,kunci umah,kunci opis.....


nota pintu : sesiapa leh amik tag ni ea.....sile2 lah ye wahai follow ku....


2 ulasan:

AngahSayang2314 berkata...

wah dyan dah kena tag ye...bagus2...lepas nie bole angah teg dyan lak ye hehehe

dyansayangidris berkata...

hahaha....sile lah tag tp klo lmbt wat sorry ea..mood undermaintenence ni...