Rabu, 11 Ogos 2010

~salam ramadhan~

salam ouls....
rase dah terlambat plak nak wat entry pasal bulan ramadhan ni.....
blog2 lain dah setat awal dah wat entry ni.....
sori la sbb bn senang idea datang tok wat entry ni.....
hikhikhik.....
ok la dyan nak share skit psl bulan ramadhan ni....
kalo tahun lepas dyan sambut ramadhan sebagai kekasih hati enchek tunang....
tapi tahun ni sambut ramadhan sebagai tunangan orang.....
tahun depan sebagai isteri dan mungkin sebagai seorang mummy.....
INSYAALLAH......
memandangkan dyan akan bergelar pengantin tak lama lagi
so persiapan untuk raya akan di buat secara ala kadar je.....
persiapan lebih tertumpu untuk hal kawen.....
ok la tetibe idea x de,,terus hilang....
semoga ibadah kite di terima allah swt...




4 ulasan:

b.E.L.L.e berkata...

tape diyan. yang penting amal ibadat kita diterima Allah SWT. xde baju raye pon xpe..hehe

JULYA berkata...

baju raye die merangkap baju nikah die le ci belle
hehe

p/s dyan aku tak bg jawapan lg nak teman ko or x
tp aku rase boleh sgt2 nak teman kamu tu
hehe

JULYA berkata...

dyan ni idea tuk dyan
kita dah tag dyan join kontes

dyansayangidris berkata...

bain ~ amin..tq bain...

julya ~ huhuhu....x la mcm tu juju...dyan ade gak tempah baju kurung sepasang dua..x kan la 1st raye dyan nak pakai bju nikah tu...x sabar nak kawen kate org nti....alahai ckp la kat ante T n om adek tu,,nak dpt aura dr dyan..pewlis jujue....pakai ala2 warne putih krim ea..tp jgn over dr penanten dh la ye....hahahaha.....ok dyan wat nti k...