Rabu, 18 Ogos 2010

~contest happy moment solution~

dari tajuk pun korang dah tau kan,,ni mesti ade contest yang dyan join...
yup korang sume betol...tetibe lak minat n suke nak join contest2 kat belog ni....
nak wat contest sendiri lom ade idea,,so join la contest orang lain dlu kan...
menang kalah adat la tu kan....

ok dyan dapat contest ni dr belog sis fat
(tokey 'decor art' tu la yang wat frame n car sign kiut miut tu....tolong rekemen kan..)
walaupun die x tag dyan tp sebab dah tertarik ngan contest ape lagi sebat je lah....

ok...kite terus ke bab berikutnye  debush
contest ni dari belog ayuni ...
sebelom nak join contest ni korang sume kena tau syarat2nye

1. Menjadi Follower Blog ayuni84.blogspot.com  (OK)
2. Membuat satu Entry yang sesimple mungkin letak Gambar Happy Moment anda bersama yang tersayang atau sesiapa sahaja yang penting ada muka anda dan juga Banner Contest pun cukup.

~GAMBAR HAPPY MOMENT~ (OK)
ini gambar pre wedding dyan dan enchek tunang.....
tp bile di ingat balik memang tak ingat kenapa kite orang gelak sampai macam tu....
ni lah happy moment dyan bersama si dia....
2nd happy moment,insyaALLAH pada 24-26 september 2010 (nikah n sanding)....

~BANNER CONTEST~ (OK)


3. Tag kan 2 orang rakan. (OK)
~julyarnis~ (suke join contest die ni)
http://ctliyana86.blogspot.com/ (pun suke join contest)
nota kaki pada mereka berdua <---- gudluck darl....

ok selesai semua syarat2....
tarikh tutup contest ni 26 september 2010
(bersamaan hari sanding dyan...mane tau raja sehari menang time tu kan....rezeki pengantin....)



2 ulasan:

JULYA berkata...

alamak
ni kena join la ni
semlm kite nampak enchek tunang awak lalu dpn kedai kite

dyansayangidris berkata...

mesti join..
ye ke??
die dlm kete or jlan??
baju pepel kan die??
huhu
tau dah...