Isnin, 26 April 2010

~hancur semua angan2 ku~

sedih nye tajuk ni...ye mmg sedih banget kata orang jakarta..haha...kenapa ea??korang berani tanye??ni lah sebab suke berangan.. (sile refer entry sebelum ni k) di umum kan......... dewan MPS penuh sampai akhir tahun... so x de lah wedding kat dewan....x dpt la nak capai impian kawen kat umah n kat dewan....argh....rase nak nanges je bile enchek tunang bgtau dewan dah penuh....bile enchek tunang bgtau ea??die bgtau 6 jam selepas entry sebelum ni di post out...nape lmbt wat entry ni ea??? sbb frust la..sape nak gelak,gelak la..ade aku kesah???

3 ulasan:

b.E.L.L.e berkata...

xpe dyan.
xde rezeki.bley crik club house.
hehe..

dyansayangidris berkata...

abg x nak la bain...
ade ni kat 1388 s2 ni,ala2 ballroom la...
tp die ckp nti mcm grand sgt lak...
org bkn pk impian kite org kutuk lg ade..
so wat kat umah je bain....
sedey tetap sedey tp apa boleh buat....xkan x jadi kawen...
kawen itu best kan bain???

dyansayangidris berkata...

abg x nak la bain...
ade ni kat 1388 s2 ni,ala2 ballroom la...
tp die ckp nti mcm grand sgt lak...
org bkn pk impian kite org kutuk lg ade..
so wat kat umah je bain....
sedey tetap sedey tp apa boleh buat....xkan x jadi kawen...
kawen itu best kan bain???