Khamis, 22 April 2010

~angan2...berangan...impian...~

kelakar lak ai bile wat title kat atas ni....ni lah penyakit dyan bile nak tido....asik nak tido je mesti mule nak berangan2...ngade2 btol tau,dh la mate ngantok tp sempat lg nk pasang angan2.. (ni lah yg echek tunang slalu bebel klo dyan ngadu x leh tdo sbb ngah angan2) k lah..ape yg dyan angan2 kan ea??tp korg jgn nak gelakkan tau....tp korg gelak pun dyan x nmpk...hahahahaha..........

no. 1 ialah ......
~dyan teringin sangat berada dlm 1 suprise bezday party..x kira bezday dyan sendiri,bezday encek tunang or bezday sape2...yg penting nak sgt tok bezday tahun ni klo leh ade lah orang wat suprise tok dyan.... (klo leh jgn lah suprise yg leh wat muke x cantik,x nak lempar2 telur ok...yg sweet2 la....) tahun ni last dyan sambut bezday sebagai single..next year dh jadi wife org n mgkin dh jadi mummy org...hahaha.....nak jugak..nak jugak...nak suprise bezday party la...huhuhu....no 2 ialah ....
~ni pasal wedding plak ok..sape2 yg rase nak muntah bace entry psl wedding sile keluar dr blog dyan ok..x pakse pun...k lah,setiap orang mesti ade impian n angan2 nak wedding tema ape,pakai baju ape,nak wat kat dewan or rumah dan mcm2 lagi..so x kurang gak la dgn dyan...fuh...mule2 dlu bile dh tau tarikh wedding dyan sgt2 teruja nak wat kat umah coz sedara mara leh kumpul ramai2....tp bile ade jmptan kawen yg wat kat dewan dyan dh berubah fikiran nak kat dewan lak...so ape lg ckp la kat encek tunang..mule2 encek tunang n parent x setuju...so kena lah simpan perasaan tu...x kan sbb x leh wat kat dewan dyan x jadi kawen kan..no no nehhi..dyan nak kawen (gatal nye saya) ..... tp sume nak tau x?? di sebabkan encek tunang x nak kecewakan bakal isteri tercinta,die dah pun wat keputusan...majlis kawen kami di ade kan berasingan..kire nye ade dua majlis la...pihak dyan n pihak die...dan yg mengembira kan bile majlis di pihak die nanti akan die buat di dewan...wah...dpt rase 2 suasan yg berbeza...kawen kat umah n kawen kat dewan... thanks abg,B tau abg x nak tgk B asik ckp psl wedding kat dewan je kan??suke...suke...nak pelok cium abg leh x??hahaha.....

*gaun yg seksi bkn untuk ku*

*bersanding di tepi pantai...*
romantika de amor


*x sabar nak tgk pelamin mr n mrs idris*
no. 3 ialah .....
~ni part bile dh sah jd suami isteri plak ea....huhu...erm nak honey moon kat mane ea??sile bg cdgan wahai kawan2 ku sekalian...haha.. (nk g honeymoon pun tanye org??) erm klo leh la kan dyan nak g yg dlm mesia je dlu..nak g luar mesia tu nanti2 la..encek tunang,B nak honeymoon kat Langkawi leh x?? abg janji dr dlu lagi nak g langkawi kan tp smpai la kite nak kawen x jd gak g lagi...huhu...nak jugak..nak juga.... (nada manje kat encek tunang....) kite tunggu jelah keputusan nye after nikah nanti ea.. (kat bilik pun leh honeymoon kan??)
~langkawi i'm coming maybe this 0ct'10~

no. 4 ialah .....
~ni pun cite after kawen nanti k...klo nak termuntah darah g jumpe doktor k..klo still nak bace teruskanlah (ikut lagu agnes plak...) leh x dyan nak bunting pelamin after kawen nanti?? ade yg nak gelak ke?? gelak la..x heran pun...nape dyan nak cepat2 ade baby ea?? 1st..ape slh nye dh ade suami kan..klo mengandung tp x nikah lagi tu bahaya name nye... 2nd..dyan tgk kawan2 encek tunang sume dah ade anak..klo masing2 takat baby lagi x pe,ni dh ade yg masuk tadika,ade yg umur 4-5 tahun..so ape slh nye kan encek tunang@hubby ade anak plak pas ni... 3rd...ye sbb kami ingin kan zuriat kami..itu lah lambang kasih sayang kami...lgpun kiteorang mmg sayangkan budak2...kali ni sayang kat anak sendiri lah plak kan...wah x dpt bygkan bile dengar suara baby menangis,dengan perangai baby yg lucu leh wat hati yg byk masalah jd hilang sume masalah.... (mcm ade pengalaman lak.....)

comel nye baby2 ni...
tp adakah anak mr n mrs idris akan putih melepak cmni??
mummy n daddy x putih cmne anak2 leh putih...
tp klo kuasa tuhan tak de sape yg nak larang kan....hahaha~

~best x klo dapat baby kembar??


no. 5 ialah .....
~ape ea??rase nye itu ye kot dyan angan2..sampai no 4 je...tunggu lah sambung entry ni ea...tp x tau bile...nak angan2 ape ea??

4 ulasan:

b.E.L.L.e berkata...

wah.
dyan.
kamo sangat gatal yer.
hahah.
neway, hope everythings u wish for will come true.heeee~~

dyansayangidris berkata...

belle ~ huhuhu....setiap org mesti ade impian kan?? so tu lah impian mrs idris ni...huhu..nway bain sile masukkan tarikh weeing saye kat blog anda...

b.E.L.L.e berkata...

oke2.
dun wori.
nanti kite hitelite kan tarikh wedding dyan.
belah dyan wat kt umah kan?

arezura berkata...

bnyknye angan2 kamoo...
ptt ar x bley nak tdo nyenyak..
hahahaha..
x pe beranagn tu free je x perlu bayar..berabgan lah selagi boleh..