Jumaat, 30 April 2010

~ berdating bersama enchek tunang ~

hye sume...camat hari jumaat...sok 1 mei ialah hari pekeje..sok cuti yahoo....tp dyan n enchek tunang x dpt nak rehat golek sane golek sini la sok....pagi2 lagi dh kena g kursus kawen.... (x sabar mau kawen) hahaha.... ok la inysaALLAH entry pasal g kursus kawen akan die update later... (klo ade cite best la ea....) back to ur title... smlm kami berdeting... mule kami nak tgk wayang cite iron man..tp sampai je jusco tgk cite tu dh full n klo ade tmpt kosong pun seat kat bwh...oh no...enchek tunang sgt x suke klo tgk wyg tp duduk seat bwh...klo leh nk seat atas..x sakit tengkok...so cancel la tgk wayang..so ajak die g beli big apple donut..dh lame giler rase nye x makan...tp kecewa lg coz x buka dorg g renovate kedai....then enchek tunang ajak balik..dengan muka kecewa n ala2 majuk ckp kat enchek tunang yg tunang die nak mkn chicken chop...dengan lemah lembut nye die jwb "mmg nak cr tempat chicken chop la ni....x nak la mkn kat food court JJ ni..kite cr lain...." so kuar la kami mencari chicken chop yg sedap...cr punye cr..pk punye pk..enchek tunang ckp kat doll seafood yg area JPJ sbn tu je lah...dlm ati "sedap ke coz tu tmpt mkn tomyam n mcm2..ade ke western kat sane....." tp ikut aje nanti die bad mood ssh la.....then sampai sane kami pun order la....rupenye enchek tunang x nak mkn westen food..die makan nasi paprik ayam..x pelah..kire nye die nak puaskan kehendak tunang die la ni....dlm mase 15 minit mcm tu nasi enchek tunang pun sampai....then dh hampir setengah jam lak dr tu chicken chop dyan x sampai2 lg..enchek tunang pun dh abis makan...mood nak makan hmpir2 hilang ni....ape lg enchek tunang tanye kat pelayan tu dgn muka garang nye..so pelayan tu ckp kejap ye..ala2 org bersalah....then 5 mint pastu sampai la chicken chop black papper sos dyan....nyum..nyum...sedap jugak...sampaikan dh dkt abis bru tanye kat enchek tunang die nak ke x...hahaha.....yg spoil nye..dyan lupe nak ambik gambr...tp mmg best la smlm...enchek tunang sporting wlpun penat lik keje....huhu.....sayang abg sangat2......

sekadar gambar hiasan

1 ulasan:

b.E.L.L.e berkata...

best x dyan makan kt ci2?