Selasa, 15 Disember 2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest.

semalam(14 dec 09) bile cek2 kat dashboard,ade kwn blog (cik zira yang merah) masuk contest "black & white photo contest" ni....
teruja juga mula2...nak ke x ea?? nak pk2 dlu lah... (mcm nak wat 1 keputusan ape je kan...)
then tadi(15 dec 09) cek kat dashboard lagik....peh adik kesayangan ku (ynaaohynaa yang kiut) pun menJOINkan dirinye untuk contest ni....
so hati di dalam berkata2....
"masuk dyan contest ni..tok suke2 je...klo ade rezeki ade lah klo x de pun x pe..."
so cepat2 mencari2 pic yang boleh n sesuai untuk di pertandingkan....cewaahhhh......
sesiapa yang nak menJOINkan diri kat contest ni sile lah mengKLIKkan gambar bawah ni k.....
okey,ni lah gambar yang dyan nak pertandingkan....
gambar ni mempunyai kenangan yang manis bagi dyan.....
tarikh gambar ni di ambil ialah 16 oktober 2009....
hari jumaat.....
hari pertunangan dyan bersama insan tersayang iaitu mohd idris bin darnisal.....
gambar ni adalah gambar candid sebenarnye...
mase ni dyan sedang bercakap dgn tunang tersayang.....
gambar ni tersangat lah sweet bagi dyan....
x tau kenapa,tp sweet sangat bile see this pic....
klu ikutkan hati td nak bagi gambar dgn incik idris tp
di sebabkan gambar sendiri,
dyan perjuangkan gambar ni...
ade rezeki ade lah kan kata orang..... :-p



~to ezzan.....dyan dah menJOINkan diri kat contest u k.....

3 ulasan:

Anna berkata...

Hi, selamat berkenalan..Welcome u to visit http://anagallery-suhanaoct.blogspot.com..Nice to meet u :)

bunga ;D berkata...

haiyt akk

Ameeza Adailami berkata...

hyee..already follow :)) hit me back..