Rabu, 22 Julai 2009

~dup dap dup dap~

nape pelik je tajuk dyan tu??msti ade yg akan tertanye2 mcm tu kan....huhuhu.....dyan nye perasaan arini sangat ber dup dap dup dap la....insyaALLAH mlm ni family my luvely idris nak datang umah coz nak bincangkan tarikh utk hari "kami" nanti....huhu....seram sejuk gak bile terfikir dah nak jd milik orang...tp ape2 pun yang terjadi,B sayang abang apa ada nya.....huhuhu..skema la plak dyan ni.....betol la kan..wat pe la nak memilih or mcm2...kite pun bkn la sape sangat...bersyukurlah dgn jodoh nya dah di tetapkan olehNYA.....thanks god....i really luv him...kan best tetibe die tukar fikiran...syok nye klo di percepatkan....dah xsabar ni nak pegang tittle "mrs idris".....so sok akan di ketahuilah oleh anda2 sume tentang tarikh rasmi nye ye....ape2 pun cuak gak nak tunggu malam ni....pas ni leh la mule fikir2 nak tema ape..baju nak sewa or tempah...nak pelamin cmne...adoyai...x sabar dah ni..



**abang....B sayang n cinta abg so much.....

3 ulasan:

aishahZ berkata...

congrats dyan.. i'm epy 4 u.. \(n__n)/

dyansayangidris berkata...

thanks sya.....
nak dyan send kad wed smpai kat oversea x??huhuhu......

arezura berkata...

taniah yannn...amboii nie nk kawen ke nk tunang nie...cm nak kawin teros je.