Jumaat, 22 Oktober 2010

~jom makan jom~

salam sume...
ngah wat pe tu???dah makan???
ape menu korang malam ni???
ok lah malam ni sementara tunggu hubby balik keje apa kata dyan hapdet entry dulu ea....
dari tajuk je mesti sume dah tau kan entry ni pasal makanan.....
ye btol...1000% markah untuk korang sume....hihihi
ni menu makan malam dyan n hubby malam ni....
masak sendiri tau...no beli2 kat luar....
bak kata orang.....
"nak pikat suami pikat dari perut nye....."
(thats why perut my hubby muncit.....but i love my muncit so much)
 ok la x nak panjang lebar merepek bukan2.....
lets see the pictha's........



ini menu nye.....

~gulai ayam~

~sayur kailan ikan masin~

~daging masak merah feveret enchek hubby~

sori ea coz kat pic atas sekali tu ade 4 lauk tp dyan post out 3 lauk je kan.....
yang 1 tu keropok ubi berlada....
pic terdelete after edit.....(careless di situ)


di saat ni enchek hubby on da way balik....
x sabar nak dinner ngan die....
rindu sangat2 kat enchek hubby......

ok sekian sampai di sini......
bye sume.....





1 ulasan:

b.E.L.L.e berkata...

wah..cm best jek dyan..nyummy2..hehe