Jumaat, 29 Oktober 2010

~honeymoon~

salam sume...
ye dyan tau dyan dah x aktif berbelog sejak kawen ni kan....
kemalasan untuk menaip selalu menjelma...so x dpt nak elak la kan....
entry mengenai majlis pernikahan dan persandingan akan di hapdet after dpt soft copy pic dr photog....
so skung ni dyan nak story about honeymoon a.k.a bulan madu..(x ingin di madu ok)
hihihi.....korang sume jangan terkejut klo dyan bgtau yg dyan belum lg pergi honeybunny wif enchek suami tersayang..kenapa??erm..enchek suami ku itu belum dpt cuti dan keje masih berlambak..(sabar itu separuh drpd iman) fuh....kena sejukkan ati sendiri la kan.....entry ni dyan wat saje je coz x tau mane nak g.....mcm byk je tmpt yang dyan nak g...hihihi....so korang sume mane yg dah kawen ber honeybunny or yg belum kawen tp penah g tempat2 yang best sile2 bg pendapat anda ea....konpius melanda diriku saat ini.....
antara tempat2 yang bermain dlm fikiran dyan ialah......

colmar tropicale

*gambar hasil tangkapan dr encik google*

 langkawi
*gambar hasil tangkapan dr encik google*

cameron higland
*gambar hasil tangkapan dr encik google*


 pulau perhentian


*gambar hasil tangkapan dr encik google*

atau
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
hanya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

duduk dalam bilik di rumah sahaja??????? 


*gambar hasil tangkapan dr encik google*

nota kaki tangan ~ mood honeymoon sedang membuak2 ni....enchek suami,,,pelish la dpt kan cuti keje....isterimu ingin bercuti berdua2an dengan suami nya ni...(^___^)



2 ulasan:

Atiqah Adnan berkata...

akak pun tak bercuti berdua lagi dimana-mana..
honeymoon dah laa.. honeymoon dimana-mana sementara belum ada bb nie.. seronok!

dyansayangidris berkata...

orang kata nak honeymoon kat mane2 pun boleh kan...kat bilik nak honeymoon pun x kisah...tp nak g bercuti berdua2an la kak...ni ngah tensi skit nak pilih g mane...dlm mesia je la...tiket fligth ke langkawi mahal...argghh......