Khamis, 3 September 2009

~honeymoon mood~

harharhar.....(1st time buat aksi gelak mcm ni....) kelakar la tajuk entry ku kali ini.....
x macam ni..sebenarnye fren blog dyan iaitu ynaaohynaa ngah pilih tempat nak g honeymoon ngan encik mok die x lame ag...so dyan pun bg la suggestion...dyan ckp
"1st honey moon klo akk,akk nak g pulau2 kat meysia nih..2nd n 3rd honey moon baru la kuar meysia(klo ade wet lah ye...." '
so ynaa pun setuju ngan cadangan dyan tu...




four seasons hotel & resort....
erm..pes time tau name hotel & resort ni dyan teruja n teringin pegi bile dah kawen nti...huhuhu...
to my luvely idris.....leh x kite g honey moon kat sane???
hah??ape??kat umah aje???tak nak..tak nak....B nak kita honeymoon kat pulau2...nak yg romantik2..yg sweet2...leh ea sayang...huhuhu....
k back to title....
dyan tlg la survey kan tok ynaa hotel ni...n dyan dh mesej die pun berkenaan hotel tu.....sori sis..akk x tau psl harga die..rupe2 nye mahal sesangat2....kompom akk x jd nak g....kopak poket kami pas kawen nanti....huhuhu.....klo ynaa g sane,jgn lupe snap byk2 k....tp mane2 ynaa pegi honeymoon pun akk x sabar nak tgk pic2 tu...mane2 hotel same je kan...."niat" kite je kan....(entry berunsur nakal).......ok lah ynaa....
selamat pengantin baru in advance sis.....

3 ulasan:

YnaaOhYnaa berkata...

alahai.. so sweet entry nih.
ynaa dah usha gak.
mahal oh! ahahahhaha...

tenkiyu kakak~

arezura berkata...

wahh yannn cm x saba jer nak g honeymoon...

dyansayangidris berkata...

ynaa : akk mmg simpan name hotel ni so tgk ynaa cr tmpt honey moon akk pun bg cdgan la..
aah mahal....leh wat bende lain wet tu kan....
welcome sis...

azura : bkn x sbr la..tgl org kak oi......