Rabu, 5 Disember 2012

Durian musang king vs Durian crepe

"Selamat pagi cikgu......" (Versi upin ipin)
Ok Hari Ni dyan nak storymorry pasal durian...
Sayabukantokedurianye ...
Back to our topic...

Sekarang Ni... Saat ini... Kebelakangan ini..
Ramai yang sebut tentang durian crepe a.k.a pancake durian...
Sape x suke makan durian,Mohon Maaf ye...
Saya memang hantu durian...Enchek suami tak makan durian... 

Jumaat lepas dyan minta kawan dyan beli kan durian crepe...



Hasil tangkapan dari Google
Gebu je kan...

Hasil tangkapan dari Google
Durian di selaputi dengan cream



Ada kawan kat mukabuku minta Dyan buat durian crepe tu n dia tolong jual kan...
Macam mana nak berniaga kalau belum tau rasa durian crepe tu kan...
So try test la makan durian crepe tu...
Erm.......rasa dia boleh la... (Sambil tangan goyang2)
Bagi bunda papa rasa...
Pun komen dorang sama dengan komen Dyan...
Tttttttaaaaakkkkkkk pppppuuuuuuaaaaaasssssssss.........
Durian skit je dalam tu...
Best lagi kalau makan durian betul2...
Baru lah ohsem...
Ni ade 4bijik durian...
Sebijik dah makan sebelum tidur semalam...





Kira Supper durian la...
Pagi ni request kat bunda buat pengat durian cecah roti....
Ohsem kan...
Sorry enchek suami,bukan salah isteri anda Ye anda tak makan durian...
Huhuhuhu...


3 ulasan:

Mariyam Nabella Ishak berkata...

Akak pn xpenah rase tp trus je buat...alhamdulillah..siap repeat order lg..hehehhehe

❤ Diyan Idris AidyEmpire ❤ berkata...

Fuh..Dyan x leh la makan durian crepe tu..x puas..selamat la org yg request tu dah diam...

nurul berkata...

nice!www.the-simpleme.blogspot.com