Sabtu, 22 Januari 2011

sila kongsi pengalaman anda terutama sekali pada ibu2...

salam...semua sehat??
alhamdulillah....
dyan dan enchek suami pun sehat...
erm tajuk entry pun mesti shumeshume dah tau ni entry pasal ape kan...
yup...tis entry pasal preggy...
sebelum kite tau kite preggy mesti la kite nak tau ape2 tanda2 preggy kan??
so mane ibu2 yang dah ade pengalaman pasal preggy ni leh la share ngan dyan....

pasangan yang dah kawenmawen mane x nak baby kan???
bohong n agak kurang akal jugak la org yg dh kawenmawen tu x nak zuriat btol x??
even dah kawen dekat 4 bulan ni(lg 2 hari je genap 4 bulan)
dyan dah terasa sangat nak baby...
ape lagi sejak kebelakangan ni ade je mulut2 tempayan a.k.a mulut longkang yang sebok bertanye itu ini n bandingkan dyan n dorang nye anak...
sile2 la jaga hati orang lain yang akan tersentuh tentang perkara yang di luar kuasa kite ye...(tacing di situ)

semalam ade terbace entry kat belog kak tiqah about preggy...
sila kelik di sini sangatsangat teruja dengan entry tu....
dan berfikir "bila lah dyan akan preggy,saat2 mula tau kita preggy,baby tendang2 dan lainlain..."
yup...dyan harus bersabar coz itu sume kuasa tuhan.....
enchek suami pun selalu pesan agar bersabar dengan rezeki dr allah yang kita x tau akan sampai bila....
sayang enchek suami sangatsangat....

so mane yang bace entry dyan ni terutama sekali pada ibu2 yang dah ade pengalaman preggy ni sila2 lah tinggalkan komenkomen anda ye...ianya sangatsangat2 berharga bagi dyan......




sangat2 shumel erra mase preggy....
*teringin sangat*

*2hari lagi anniversary ke 4 bulan....


2 ulasan:

b.E.L.L.e berkata...

sabar eh dyan..rezeki Allah semua nie..insyaAllah, ade jugak rezeki utk dyan nanti..pekak kan telinga je taw dyan..jgn emo sgt,k... =)

Alya amani berkata...

diyan blh tgk pengalaman di RATUHATI. banyak ibu yang ingin hamil berkongsi cerita.