Khamis, 25 November 2010

~saya mengidam~

hye shume...pe kabar?
erm dyan akan cube hapdet entry tiap2 hr wlpun entry tu x hot sangat....
hihihi...janji ade n x bersawang kan....
ok kembali ke tajuk entry ni....
erm ~saya mengidam~
x tau la nak ckp....samada mengidam sebab ade 'isi' atau mmg teringin nak makan....
kite x bleh terlalu mengharap sangat kata orang so kite tunggu jelah ea.....
cakap pasal ngidam ni...
sejak minggu lepas lagi dyan teringin sangat2 makan beger tepi jalan...
alahai yg pakai gerai kecik2 tu...
tp tiap kali kuar ngan enchek suami mesti x jd nak beli la..kedai dah tutup la...x berani nk ckp kat enchek suami la...tp semalam mmg x dpt nak tahan dah...
nak beger tepi jalan gak...hubby lak ade diskas ngan client so x kuar dating la...
pas hubby lik umah je terus ckp kat die dyan nak beger tepi jalan gak....
korang nak tau kul berapa mase tu??
kul 12 tengah malam....mane ade gerai beger yg buka lagi...ape lagi hujan plak....
tp hubby x nak manghampakan isteri nye dia cr gak beger tepi jalan.....
pusing punye pusing....cr punye cr...
ade yang dah tutup kedai...ade yang x niaga.....tp last2 sekali ternampak 1 gerai tu,rase nye jual beger tp hubby ckp jual goreng pisang...mane nak ade kul 12 mlm org jual goreng pisang.....(saje nak kenakan isteri kan)
yes btol la gerai jual beger...ape lagi cpt2 g nk order la...
sampai je umah terus makan beger tu...tp br je makan sikit dah kenyang....(adakah tu ciri2 orang mengidam???)
tp nak x nak kena abis kan gak...nti kecik ati enchek suami...die dh penat2 drive cr gerai beger tp dyan x nak makan plak....erm sedap gak...sampai kan x igt nak pelawa sape2 terus ngap ngap n terlupa nak snap pic beger tu.....hihihi.....


p/s : adakah saya hamil??tanda2 mengidam mcm mane ea???
kalau ditakdirkan saya hamil,alangkah seronoknya dapat baby....insyaALLAH......

pic dr enchek google
(rasanya ni big mac dr mekdi)



5 ulasan:

MISKOMET berkata...

cian dyan...ni da dpt lom..cpt bli..nnt knmpuann..xelok..
dyan ngidam ni de pape ke..ehehe..if gud news btau tau..

dyansayangidris berkata...

huhu...ninie rupe nye MISKOMET ni....
dah dpt dah ninie...tp tu la,,br je mkn ckit dh kenyang...tp gagah kan juga abis kan...hihihi....now x tau ape nk mkn tp tekak ade rase2 nak mkn itu ini...doakan ea...ok dyan bgtau nti...

JULYA berkata...

insyaAllah ade tu nnt
teruskan berusaha
hehe
eh husband ella ade jual bege gak la
dekat simpang ujung pasar mlm
gerai ye warna kuning
tp ella kan br bersalin
maybe cuti lg kot

b.E.L.L.e berkata...

g la wat pregnancy test puan dyan..gudluck,k!!!hehe..

dyansayangidris berkata...

juju ~ aah dah tau dah....tp mase ritu die x niaga..skung dh x rase ape2 dah...
bain ~ dah stand by pun bende tu puan bain oi....