Rabu, 25 November 2009

tetibe je kan....

salam....
dh lame dyan x wat entry....ok2 skung dyan nak mluahkan sume nye....(mcm ade mslh je bunyi nye....x de lah..im ok now....)
k cam ni...pas solat subuh pagi td...25 nov 09....dyan tetibe terasa x sabar nak kawen n nak duk umah lain berdua ngan suami tersayang...cewahh....romantik gitu....
ye btol..feel pas solat td rase syok je....
nak duk minum kopi eh salah2....minum nescafe bdua ngan suami tercinta....nescafe adalah feveret air kami...
nak tengok tv bdua...nak hias umah same2...nak sume2 bdua lah....ape lagi ea yang leh wat bdua???jeng...jeng....jeng.....


EBH(encik bakal hubby) leh x nanti klo kite dah kawen kan...bile kite nak pindah umah tu kan...B nak kite nye rumah tema hitam putih....ahh....pedulikan je klo org ckp mcm taik cicak.....kite nye umah bkn dorang..kite yang beli barang2 tu bkn dorang....
back to the topic....
B nak set bilik wane putih...ala2 set bilik yg kite nak gune mase kawen nti... (cavenzi adalah tempat nye...)ahaks....cadar,carpet,langsir pun hitam putih....perabot2 lain tu kite survey je mane yg patut n mane yg xpatut....

make sure washing machine musti ado k....B malas nak cuci ngan tangan...hihihi..... (blajar2 la hidup susah dlu dyan oiii....nak senang terus mane boleh.....) ok..ok....B terima ape ade nye...janji kite sentiasa bersama....peh ayat x bleh blah....

ni sekadar gambar hiasan je yang dyan curik dr google....hihihi.....
set bilik ni mcm semak je kan...
"nak yg simple ea EBH....."
wall yang nice...

ruang makan yg terlalu eksklusif kan??

tetamu yang datang umah kite orang nti,
mesti pakai costume black n white ok....
(sumpah orang x kan dtg lg dyan oi......)

1 ulasan:

dyansayangidris berkata...

hahaha...
huhuhu...
hihihi...
hohoho....